Sunday, October 3, 2010

1st overnight

haaaa ...
na cakap 1st overn8 memang saya tipo awak awak sume la kan .
tp dier menjadi 1st when it's comes with someone yg saya ta pena overn8 dgn nya ;)

1st overn8 ngn shahir (my yayang) really unexpected taw taw 
kiteorg overn8 area Melaka jer , ta jaoh pon ,
tp the moment there wowww !
haha ;D

1st jumpe ,
tunggu punyer lame la kat Melaka Central ,
'atox' jln memang lambat , haha
tp dier buat trick pulak time sampai ,
da duk belakang pon , still call'n me , ask'n ,
"yayang kat maner nie ? yayang kat maner nie ? "
eeeee .. hempok kang baru taw , haha

pas tue kiteorg gerak ,
time naek jer kete , 
buley pulak na reverse tapi pakai gear 1 ,
mengelaba punya 'nenek' , haha
buat lawak jer .

berikut conversation :
"eh , kete nie begerak ke depan"
"haaa .. eh , nad ingt kete sebela yg kuar"
"ala .. buat relex suda .."
"maner ade mane ade , nad cool jer"
"hahahaha ..."
"gelak pulak , tp tp tp kite mau pegi mane nie ?"
"ta tahu la .. nad rase ?"
"saya lapa la awak ..heee"
"owh ok ok ok , sebap awk tunggu lama yea ?"
"heee .. ye laa , lambat sgt !"
"hahaahahahaha" * gelak sama sama

lepak jer kat kedai mamak ,
giler sempoi*
ape saya makan , sume dier na tiru , haha
makan kuew tiaw goyeng , giler sedap* sampai ta abesh ;P
tp bungkus , maner la tahu lapa kat mane mane , heeee

time duduk jer in front means face to face with him ,
dier start la stare at me , eeeeee , malu lah !
pas tue kalo saya perasan dier slalu ckp ,
"nad , cael syg nad taw , t kite kawin taw taw"
"nad ta cukup umo lagi laa"
"memang laa , i mean bukan la sekarang 'nenek'.."
"hahahahhaha" gelak sama sama*

kiteorg lepak lepak kat Dataran Pahlawan,
on9 jer , shahir bawak lappy, saya yg suruh dier bawak* ;P
layan jer video, install'n software, share'n fav clips, 
shahir nyanyi tok saya , saya nyanyi tok dier , heee ..
suare ta sedap pon* ;((
shahir share yg dier cover lagu lagu ,
best siot* ta tipu , tp saya ta puji pon depan dier . haha
pas tue main 'some mechanic mechanic some flower'. haha

pas tue g kat maner ntah name tempat tue , 
yg ade jam besar tue* 
capture'n pic with him , share'n cerita cerita , 
lame jugak la kat citu , tp best banyak gelak banyak lawak banyak lah !
hahaha
tibe tibe ujan giler lebat , lepak jer dlm kete , shahir on9 pakai mini opera jer ,
lappy da abesh b3 , haha
saya buat buat titow at bahu dier , dier ngah on9 jer , dier ckp saya buat derk jer ,
mean saya da tido la konon* haha
cian 'atox' saya ckp sorg sorg , 
tp dier keep kiss'n my dahi , n i knew tht he loves me damn much , cheeyyyy*
tp betol la . ta tipu ;))

then break1st kat mc'D,
saya ajak makan mamak ta na, demand punya 'atox'
break1st jer da burn rm20 kot .. buley makan nasi lemak 12 bungkos tue , haha
saya tengok tade org sgt kat mc'D tue . then , ..
"eeeee .. rase mcm na maen la gelongsor tue yayang"
"tue tok budak budak laa"
"nape nape ? saya budak kan kan ?"
"awk tue 'nenek' , t tulang patah , saya susa taw taw"
"hahahaha , ok ok , ta maen ta maen" 
pas tue lepak jer kat tepi pantai* pantai ker ? ? ntah . haha
na on9 tapi lappy da abesh b3 , padan muke ! haha
amik gambar je la , pas tue , ader tikus besar , 'atox' takut tikos , saya gelak jer . haha 

mall bukak dlm pukul 10am kan kan ? ?
ta tahu mau buat ape , round round dulu la ,
kalo mau jln jln mesti pakai kete , t 'ma yayang' sakit kaki . heee
dier mara saya bawak kete laju laju.
dier ckp saya 'gangster' kalo dlm kete. haha
saya suke dier mara .
pas tue , dier akan cakap .
"yayang ta mau la naek laju laju , t kaki cael patah lagi macam maner ?"
"ok ok ok , da ta laju" tp speed-meter 100k/j * haha

pas tue , g tengok wayang ,
citer Devil , best! 
beli 2 tiket , tapi time tengok wayang macam beli 1 jer tiket . haha
dier kepenatan kot , tetitow laa tue* haha
time nie saya pulak ckp sorg sorg . haha 
'atox' balas dendam yea. tp when da time he sleep'n , sweet la. hehe
tp time fon dier ring'n , dier terus bangun then jari dier tekan tekan mcm kat tgn dier ader fon . haha
mamai la tue baru bangun , saya gelak jer . haha
but he stiil sweet ;))

ok da pukul 2.30pm,
it's time for leave'n ;((
ta mau ta mau , eeeeee
saya anta dier kat kampus , tp mcm na nangis laa ..
waaaaaa ..
pas jer anta dier , my tears roll'n streamly ;'((
ta tahan la ta tahan laa ! eeeee


ppssstttttt :
nad mitak maap taw selalu ajak ajak yayang g jln jln,
sampai yayang sakit kaki, tp yayang ta bawak tongkat
nad ta kesa pon yayang pakai tongkat ke ta , nad mau ngn yayang jer.
tht's all , 
tp nad mau yayang tahu , nad loves u , n i do . ;))
fullstops!